Verzending en levering

Bent u op zoek naar snelle en betrouwbare verzending en levering? Bij ons kunt u rekenen op een efficiënt proces en een snelle afhandeling van uw bestelling. We streven ernaar om uw pakket binnen 1-3 werkdagen te verwerken en versturen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer om uw zending te volgen. Houd er rekening mee dat de verzendtijden kunnen variëren afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode die u hebt geselecteerd tijdens het afrekenen. Kies voor ons en u kunt er zeker van zijn dat uw bestelling veilig en op tijd bij u wordt afgeleverd.

Wij streven ernaar om snelle en efficiënte verzendopties te bieden aan onze klanten. Houdt u alstublieft rekening met 1-3 werkdagen voor het verwerken van uw bestelling. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer om uw zending te volgen. Verzending en leveringstijden kunnen variëren afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode die u hebt geselecteerd tijdens het afrekenen.

Gratis Verzending en levering

Wij bieden gratis verzending aan voor bestellingen boven 50 Euro . Voor bestellingen onder 50 Euro  worden verzendkosten berekend op basis van uw locatie en de verzendmethode die u hebt geselecteerd tijdens het afrekenen.

Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele douanerechten, belastingen of heffingen die op internationale zendingen kunnen worden opgelegd. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om eventuele extra kosten of heffingen te betalen die door de douaneafdeling van hun land kunnen worden opgelegd.

Als u vragen of opmerkingen heeft over uw zending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

LocationGeschatte levertijd*
United States 1 Werkdag
Canada, Europe ( Belgium , France , NL, ….)1-3 Werkdag
Australia, New Zealand10-30 Werkdag
Mexico, Central America, South America15-30 Werkdag

Biedt u trackinginformatie aan?

Ja, zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met uw trackinginformatie.

Als u nog andere vragen heeft, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om u te helpen.

Bekijk de status van uw verzending met behulp van onze partner Bpost. Klik hier om uw zending te volgen. 

https://www.bpost.be/nl/business/faq/hoelang-mijn-pakje-onderweg-0

Klik hier om terug te gaan naar de homepage van Rafenna. http://wholesale.rafenna.com/best-deals/