Groothandelwinkel voor bulkinkopen

Ons behulpzame klantenserviceteam staat klaar om u te assisteren tijdens uw groothandelservaring en snel antwoord te geven op al uw vragen of zorgen.


Contact Us

BTW-nummer

  • Breed assortiment aan producten: Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken zoals Tefal, Lagostina en Moulinex. We bieden een verscheidenheid aan keuzes om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Concurrentiële prijzen: Als groothandel bieden we u concurrerende en voordelige prijzen om uw winstmarges te maximaliseren en competitief te blijven op de markt.
  • Toegewijde klantenservice: Ons vriendelijke en professionele klantenserviceteam staat klaar om u te helpen tijdens uw klantreis. We zijn er om uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en u een prettige ervaring te bieden.
  • Flexibele bestelmogelijkheden: Bij Rafenna bieden we flexibele bestelmogelijkheden aan onze klanten. Of u nu via onze website, per e-mail of telefonisch bestelt, wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de gewenste manier wordt verwerkt.
  • Snelle levering: Als klant kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare levering van uw bulkbestellingen. Wij streven ernaar om uw producten op tijd bij u af te leveren, zodat u uw bedrijfsactiviteiten soepel kunt laten verlopen.