Over Ons

Bij Rafenna zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige keukengerei en huishoudelijke apparaten tegen betaalbare prijzen. Sinds onze oprichting in 2018 zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerde groothandelaar en leverancier in Middelburg en daarbuiten.

Vanuit het hart van Middelburg, Nederland, zijn we nu verheugd om aan te kondigen dat we onze diensten uitbreiden naar de B2B-markt. Als groothandel staan we klaar om winkeliers te helpen bij het vereenvoudigen van hun bestelproces op onze website. We begrijpen dat efficiëntie en gemak van groot belang zijn in het bedrijfsleven, en daarom bieden we diverse opties om aan de behoeften van winkeliers te voldoen.

Ontdek ons brede assortiment van gerenommeerde merken en maak gebruik van onze toegewijde klantenservice, speciaal voor onze zakelijke klanten in Middelburg en heel Nederland. We geloven dat onze B2B-klanten onze belangrijkste prioriteit zijn en streven er altijd naar om een positieve ervaring te bieden bij elke aankoop. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het plaatsen van bestellingen en eventuele vragen te beantwoorden.

Bedankt voor je interesse in ons bedrijf. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als gewaardeerde B2B-klant bij Rafenna, gevestigd in Middelburg, Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw winkel kunnen helpen groeien met ons uitgebreide aanbod en uitstekende service.

ONZE KERNWAARDEN

Kwaliteit: Wij geloven in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. We werken alleen met gerenommeerde merken en leveranciers die zich inzetten voor kwaliteit en duurzaamheid.

Klantgerichtheid: Onze klanten zijn onze belangrijkste prioriteit en we streven ernaar om aan al hun behoeften en wensen te voldoen. Onze klantenservice is altijd beschikbaar om te helpen en te adviseren.

Betaalbaarheid: Wij geloven dat hoogwaardige producten niet duur hoeven te zijn. Daarom streven we ernaar om onze producten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Betrouwbaarheid: We streven ernaar om betrouwbaar en consistent te zijn in alles wat we doen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons hoogwaardige producten en uitstekende service krijgen.

Duurzaamheid: We streven naar duurzaamheid in al onze activiteiten, van de producten die we aanbieden tot de manier waarop we onze bedrijfsvoering uitvoeren. We geloven in het belang van het nemen van verantwoordelijkheid voor ons milieu en onze gemeenschap.

ONZE KERNWAARDEN

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via onze sociale mediakanalen. Als u vragen heeft over onze producten of service, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Onze medewerkers staan ​​altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren.

 

ONZE PARTNERS

Wij werken samen met 's werelds meest populaire en vertrouwde bedrijven, zodat u veilig kunt winkelen en snel kunt leveren.